29 iunie 2009

Remember Michael Jackson

Vestea morţii lui Michael Jackson a şocat o lume întreagă. Ca dovadă a faptului că megastarul a avut fani în toate colţurile lumii, o familie, din Sibiu, s-a gândit să organizeze un marş "in memoriam Michael Jackson". Iată mai jos mailul pe care l-am primit la redactie pentru mobilizarea fanilor.
"Felicitari Monitorul Sibiu! sunteti extraordinari!Vestea decesului celui mai iubit om din istoria muzicii pop a fost un soc pentru milioane deoameni.In Sibiu stirea cat si manifestatiile privind aceasta veste aufost foarte putine,si probabil in anumite privinte lipsind cudesavarsire .am hotarat impreuna cu prietenul si familia mea saorganizam un mars pe data de 4 iulie 2009 ziua nationala a Americii,unmars "in memoriam MICHAEL JACKSON".Rugamintea mea este daca puteti da pe post aceasta veste pentru a afla cat mai multa lume si pentru a participa cat mai multi fani,persoanecare l-au idolarizat pe cel care ne-a umplut sufletele de muzica,muzicaexceptionala! Va multumesc mult! RAICA TEODORA-SIBIU
PS:Sunteti extraordinari! R.I.P. MICHAEL JACKSON!!!In Sibiu pe data de 4 iulie 2009 ora 11 in fata Salii Transilvania va avea loc marsul auto "IN MEMORIAM MICHAEL JACKSON"! traseul va fi: plecare Sala Transilvania-Bvd-ul Mihai Viteazu-Rahovei-Hipermarket Real Parcare!!! va rog mult dati acest mesaj mai departe celor din lista messenger pentru a putea raspandi stirea si sa-l conducem cu gandul si sufletul pe cel care ne-a fost idol,rege,copilarie sau adolescenta. MICHAEL JACKSON KING OF POP!!!"

Niciun comentariu: